Posicionament web Elx

Amb una bona faena podràs obtindre els millors resultats en el teu negoci.

Serveis de posicionament web a Elx i Alacant

Parla'ns sobre el teu negoci i els teus objectius a mitjà termini. Començarem el treball, posant-nos en la teua situació.

find_in_page

Anàlisi SEO onpage

L'anàlisi onpage inclou el reporte dels backlinks i linkbuilding de la teua pàgina web.

search

Estudi de keywords

Fem un estudi de la competència de les paraules clau més rellevants per a la teua pàgina web i t'enviem un reporte complet.

flash_on

Elecció de keywords

Una vegada analitzades les paraules clau, triem les que donaran millors resultats i les treballem per a començar la carrera en les SERP's.

insert_link

Linkbuilding

Com no sols de keywords viuen els robots de cerques, dissenyem un linkbuilding efectiu i creguem alguns enllaços des de pàgines amb una gran autoritat.

keyboard

Optimització WPO

Examinem el teu web per si hagueren elements que alentisquen la càrrega. Una pàgina ràpida és essencial per a estar dels primers.

show_chart

Optimitzar imatges

Com ja hem dit, els temps de càrrega influeixen directament en el rànquing de les SERP's. Optimitzem imatges per a reduir pes.

Opinions dels nostres clients

Posiciona el teu web en Google

WebElx, posicionament web a Elx i Alacant

En el teu web només utilitzem tècniques de SEO bé vistes per Google així quan s'actualitze l'algorisme no has de preocupar-te de res.

Sobretot ens fixem en Google perquè és el principal cercador del món, encara que sovint aquestes instruccions serveixen amb altres cercadors com Yahoo o Bing. Google actualitza sovint els seus algorismes perquè vol oferir la màxima qualitat possible als seus usuaris, intenta mostrar en els seus resultats el que l'usuari esperaria trobar de manera natural. Això implica que el cercador està preparat per a analitzar una quantitat de paràmetres de les webs (més de 200) per a assegurar-se que les webs mostrades contenen el contingut, valga la redundància, més rellevant per a la cerca realitzada i vigilar que no hi haja paranys per part del webmaster o autor d'aqueixos continguts per a forçar aqueixa situació.

Encara es continua treballant amb tècniques no acceptades per Google i han funcionat en el passat o continuen funcionant actualment, però Google (així com els altres cercadors) treballa per a desbancar-los. Per això, amb les tècniques no permeses sempre s'està exposat a la penalització sense previ avís per part d'alguns cercadors i la conseqüent pèrdua del temps i diners invertits en aqueix esforç per aconseguir els primers llocs de les SERP's. D'altra banda, si hem fet els deures i hem treballat segons les pautes marcades per Google no sols ens assegurem una permanència en la posició actual sinó que com penalitza als que no treballen així pot ser que ens pugen alguna posició per haver degradat a algú que estava per davant nostre.

Preparació de SEO onpage durant el desenvolupament

Comencem a optimitzar el teu web durant el desenvolupament, perquè una bona base és fonamental per a marcar la diferència. Això implica anar amb compte a l'hora de triar les H's del contingut de la pàgina així com la resta d'etiquetat HTML i crear un linkbuilding amb sentit comú i no spammear en l'intent.

Si no tens un contingut adequat o és insuficient, podem redactar el text de la teua web completa ja optimitzat, introduint les paraules clau que siguen necessari en el context.

Per què una optimització tècnica de la web?

En aquest món és summament important una càrrega ràpida de la web, per això fem una optimització tècnica de tot el site abans de permetre la indexació per part dels robots.

D'altra banda, totes les fotos de la web són tractades per a reduir-les de pes, es minifica el codi HTML, CSS i Javascript i es comprimeix tot en el servidor per a aconseguir una càrrega òptima. També retardem la càrrega dels arxius externs del Javascript i fins i tot podem arribar a adquirir un CDN amb lliurament remot d'aqueixos arxius si fóra necessari.

Llavors, per què confiar-nos el SEO de la teua empresa ?

Perquè ens preocupem pels nostres clients i volem que els seus negocis siguen rendibles i eficients. Al cap i a la fi la nostra empresa es nodreix de l'èxit dels nostres clients.