Programació web a Elx

Explica'ns que necessites i farem un programa a mida per al teu negoci

Programador web a Elx

A vegades una web requereix d'algunes prestacions molt específiques i necessita el desenvolupament d'una aplicació o programa per a solucionar aqueixes necessitats. A continuació t'exposem una mostra dels llenguatges que solem utilitzar per a desenvolupar aplicacions web.

PHP

Per a xicotets programes o per a la reparació de programes existents que a més interactuen amb bases de dades MySQL.

JavaScript

Aquest llenguatge fa que les nostres webs siguen més dinàmiques, creant xicotets programes que s'executen en el costat del client.

API de Wordpress

Podem crear un plugin o theme a mida per al teu web en Wordpress, per a cobrir alguna funcionalitat que no existisca en la seua marketplace.

Laravel

Utilitzem el framework Laravel per a crear programes de costat de servidor més complexos, més ben optimitzats, amb major rendiment i amb un codi més net, utilitzant l'arquitectura MVC.

Angular

Utilitzem Angular per a la creació d'apps mòbils i complexos programes web. Creat i mantingut per Google, aquest és un dels frameworks de front-custom-madeend més populars

Vue.js

Un framework progressiu vàlid tant per a aplicacions simples com Spas més complexos. És similar a Angular, però amb millor rendiment.

Opinions dels nostres clients

Per què fer un programa a mida per al teu web?

Funcionalitats específiques per al teu web

Pot ser que necessites una funció específica per al teu web i que no estiga inclosa normalment en els desenvolupaments habituals. També podria ser que tingues un nou proveïdor per als productes del teu comerç i t'oferisca una sincronització automàtica amb el seu catàleg o potser ser necessites un configurador de producte en temps real, una calculadora d'hipoteques, de interesese o de despeses d'enviament, fins i tot pot ser que siga per a la implantació d'un nou sistema de pagament.

No importa perquè ho necessites, nosaltres podem fer un programa a mida per a solucionar les teues necessitats com a empresa, l'únic límit és la teua imaginació.

Plugins i themes a mida per a Wordpress

Si la teua web està desenvolupada en Wordpress, no hi ha problema, nosaltres podem desenvolupar plugins o themes a mida perquè pugues adaptar el teu web a les necessitats de la teua empresa. Per a això desenvolupem el programa en el API de Wordpress i ho encapsulem en un plugin perquè es puga implantar de manera fàcil i segura, mantenint intactes els canvis fins i tot en veure's sotmés a una actualització del theme o del core de Wordpress.

Encara que el mercat de plugins de Wordpress és extens, sempre es requereixen solucions específiques per a algunes webs, per la qual cosa cal recórrer a desenvolupar un plugin específic per a solucionar-lo.