Serveis integrals de disseny web a Elx

Gràcies al nostre equip multidisciplinari podem oferir-te diversos dels serveis relacionats amb la presència online com a programació, disseny, gràfic, màrqueting o SEO

devices

Màrqueting online

Tots sabem que el fer créixer una empresa és una tasca que requereix temps, però comptem amb diferents tècniques de màrqueting per a obtindre resultats ràpidament.

laptop_mac

Disseny web

Dóna una imatge neta i moderna per a tots els dispositius. Tots els layouts que creem són responsive i quan és necessari apliquem la metodologia mobile first.

search

Disseny gràfic

Et presentem diverses idees creatives perquè tries entre els nostres dissenys i obtingues el millor logotip o bàner publicitari per a la teua empresa.

devices

Programació web

Feix que tinga un contingut dinàmic i inclou funcionalitats a mida. Des d'un configurador de productes a mida, un formulari dinàmic o una xarxa social, fem el programa que necessites, el límit està en la teua imaginació.

laptop_mac

Desenvolupament d'apps

També creem la teua app per a iOS i Android. El millor disseny en la teua aplicació. Pràcticament totes les aplicacions les desenvolupem utilitzant llenguatges híbrids que s'adapten perfectament a qualsevol sistema operatiu mòbil.

search

Posicionament (SEO)

S'analitzen les paraules clau, la competitivitat, el temps de càrrega i el linkbuilding. Posteriorment es realitzen les millores i correccions necessàries per a poder obtindre els millors resultats en els cercadors.

Opinions dels nostres clients

Disseny web professional: últims treballs

Feix que la teua empresa cresca
utilitzant el nostre coneixement
del món online

Disseny pàgines web i botigues online a mida

WebElx, desenvolupament web a Elx i Alacant

Ens actualitzem constantment i t'oferim sempre l'últim en disseny professional així tindrà l'aspecte més actual i serà tècnicament perfecta.

Disseny amb estil i professionalitat

Tots els projectes que realitzem estan fets amb disseny responsive (adaptatiu) que s'adapta a qualsevol dispositiu o sistema operatiu, ja siga un monitor gran, un ordinador portàtil, una tauleta un mòbil... fins i tot el disseny pot ser optimitzat per a les pantalles retina d'altíssima definició d'Apple.

D'aqueixa forma podràs fer arribar el contingut del teu web, els teus productes o serveis als teus clients mentre estan a casa, esperant a algú o fins i tot al tren sense perdre en absolut ni un polsim de qualitat .

El teu pressupost sense compromís

No et talles, demana ja el teu pressupost sense compromís, t'atendrem encantats siga com siga el teu projecte. Tant si tens una empresa xicoteta o una gran corporació, veuen a veure'ns i t'atendrem tan bé com siga possible.

Al costat teu, entre les ciutats d'Elx, Alacant i Santa Pola

Estem situats molt prop de tu, així que pots vindre a conéixer-nos o podem anar a fer una visita al teu negoci per a conéixer tots els detalls del mateix abans d'enfocar-lo, recorda, estem molt prop de tu.

Tria la millor opció per al disseny del teu web

Si vols destacar entre la teua competència hauràs de marcar la diferència. Si el que cerques és rendibilitat som la teua agència de disseny web a Elx.

WebElx, desenvolupament web a Elx i Alacant

Què necessites exactament?

Cal tindre en compte una gran llista de factors que determinaran com ha de ser l'acabat i conduiran a com serà l'acabat final; per a poder fer una bona faena és necessari, per part nostra, empatitzar amb el negoci del client per a detectar les necessitats (aqueixos factors esmentats) de la futura web.

Segons la nostra manera de fer, el primer pas és plantejar l'arquitectura web, això suggereix una sèrie de preguntes Per a què necessita la pàgina web? Serà únicament presencial, per a mostrar les activitats de l'empresa i/o un portfolio on apareguen alguns (o tots) els treballs rellevants de l'empresa? tindrà per objectiu escalar sense pietat per les SERP's (resultats oferits per un cercador) i obtindre un rendiment d'això? té per objectiu la venda directa de productes físics o l'oferta de serveis? La qüestió és que es farà d'una manera o d'una altra segons l'objectiu desitjat; no és el mateix una presencial que una botiga online.

Ja amb totes les pàgines (seccions) plantejades per complet, el següent pas és idear una aparença adequada per al negoci en qüestió, triant una paleta de colors òptima per a obtindre conversions. Una vegada fet això, el següent pas és el desenvolupament UX/UI creant una experiència d'usuari satisfactòria, perquè se senta cómod@ navegant pel site i una interfície funcional i agradable a la vista de dich@ usuari@. Finalment, com a guinda d'un bon pastís, una vegada realitzats tots els passos del desenvolupament web tenint-lo aparentment acabat s'inicia el procés d'optimització tècnica de la web, durant la qual es procedeix a realitzar una sèrie d'accions per a minimitzar el temps de càrrega sense perdre gens de qualitat.